REFIT Inženjering

Osnovano 1992. godine, preduzeće REFIT Inženjering izraslo je u regionalnog lidera u svojoj oblasti, razvijajući poslovne aktivnosti na prostoru naše zemlje i regiona i od tada beleži kontinuirani rast. Od svog osnivanja u okviru svoje osnovne delatnosti bavi se prodajom opreme za zavarivanje, plazma rezanje, kao i potrošnog matrijala za zavarivanje. Tokom svih godina uspešnog poslovanja REFIT Inženjering na tržištu Srbije i regiona plasirao je više hiljada jedinica opreme različitog stepena složenosti, brojnim kupcima.

U proteklom periodu REFIT Inženjering je samostalno izradio i instalirao više automatizovanih sistema za zavarivanje i CNC mašine za rezanje limova i cevi (plazma ili gasnom tehnologijom, po zahtevu kupca) i one danas uspešno rade u:

NIS – Hidrosonda, PRIM Kostolac, Metal Term Vučje, Spin Leskovac, Knauf Insulation Surdulica, Elektrotermija Bela Zemlja, Konstrukcije Krusevac.

Sa našim kupcima razvijamo aktivno partnerstvo kroz pružanje besplatne tehničke podrške i obuke za rad na isporučenoj opremi, ali nastupamo i prema trećim licima jer smo stručno i profesionalno osposobljeni za pružanje usluga industrijskog zavarivanja i rezanja i “know how” ( izrada projekata i tehničke dokumentacije u zavarivanju ). Takođe, sarađujemo sa svim relevantnim visokoškolskim ustanovama i institucijama iz oblasti zavarivanja ( fakulteti, instituti, zavodi).

REFIT Inženjering zastupa mnoge svetske poznate brendove iz ove oblasti (distribucija i servis) sa kojima imamo dugogodišnju poslovnu saradnju kao što su :

ITW WELDING GROUP – USA (MILLER, ELGA, HOBART, McKAY, ORBITALUM, ORBIMATIC, BERNARD, WELDCRAFT, TRI MARK, TREGASKISS, JETLINE), GYS, KOWAX, KEMPER, NITTY – GRITTY, GULLCO, CARPANO, FÖRSTER, STRONG HAND TOOLS, RINNERT, FEMI, DAVI, OLYMPUS, GEKA, BENDMAK, THERMAL DYNAMICS, MEGMEET i dr.